Windmolens

Amelink Advocaten begeleidt verkoop Zaypay International aan Mobile Interactive Group

Amelink Advocaten heeft de aandeelhouder en het management van Zaypay International bijgestaan bij de verkoop van alle aandelen aan Mobile Interactive Group Holdings (Netherlands).

Zaypay International is actief op het aanbieden van internationale micropayments via telefoon en sms diensten. Zaypay International biedt op dit moment haar diensten wereldwijd in meer dan 40 landen aan. Mobile Interactive Group is een wereldwijd opererend bedrijf in diverse geïntegreerde mobiele en digitale technologieën, waaronder betalingen.

Adriaan Mol, verkoper en oprichter van Zaypay International, toont zich verheugd met de verkoop, het verkoopproces en de begeleiding door Amelink Advocaten:

“Ik ben erg trots op deze verkoop. Wij hebben bewust voor Mobile Interactive Group gekozen omdat we al een goede relatie met ze hadden en hun visie op de toekomst van Zaypay International ons erg aansprak. Het overnameproces is naar mijn idee vrij soepel verlopen en ik heb het gevoel dat er voor alle partijen een eerlijke deal uit is gekomen.

Het voelde voor mij als ondernemer weer erg fijn om Amelink Advocaten in deze transactie achter mij te hebben staan. Ze weten waar ze mee bezig zijn en hebben aantoonbare ervaring op de gebieden waar ik ze voor benader. Dat bij elkaar zorgt ervoor dat ik Amelink Advocaten zie als een partner waar ik samen mee kan groeien.”