Windmolens

Amelink Advocaten begeleidt Social1nfluencers bij samenwerking met en participatie door SBS en Sanoma

Amelink Advocaten heeft Social1nlfuencers begeleidt bij het aangaan van een samenwerking met en participatie door SBS en Sanoma.

Social1nfluencers is een jong en innovatief bedrijf dat in Nederland voorop loopt in online videocontent. Dankzij het eigen netwerk van populaire videomakers op youtube, de kennis over het medium en de faciliteiten, voorzien zij in een steeds groter wordende behoefte van zowel creators als merken. Social1nfluencers helpt deze creators door hen te laten groeien in populariteit en te koppelen aan relevante merken. Daarnaast ontwikkelt Social1nfluencers online video strategie├źn en branded videocontent voor merken die binnen YouTube op een aansprekende en effectieve manier hun doelgroep willen bereiken.

Bekende namen die verbonden zijn aan Social1nfluencers zijn onder anderen StukTV, Beautygloss, Fijnevrienden, Foodgloss, Disfordazzle, Missliplgoss, Teskuh en velen anderen.

De samenwerking en participatie werd vandaag aangekondigd via (onder meer) een persbericht op de website van SBS en via Emerce.