Windmolens

Amelink Advocaten begeleidt aandeelhouders Traffic4u en bGenius bij verkoop aan IPG Mediabrands

Amelink Advocaten heeft de aandeelhouders van Traffic4u en bGenius bijgestaan bij de verkoop van beide bedrijven aan IPG Mediabrands.

Traffic4u is een online marketingbureau, gespecialiseerd in Result Driven Online Marketing, waarmee Traffic4u bedrijven helpt om het maximale uit online te halen. Dit doet Traffic4u door via SEO, Search Advertising, Affiliate Marketing en Display Advertising op een effectieve en gerichte manier meer bezoekers naar websites van haar klanten te leiden. Door het goed inzetten van Web Analytics worden deze bezoekers geanalyseerd en in combinatie met Conversion Optimisation wordt er voor gezorgd dat deze beter gaan converteren.

bGenius biedt bid management software aan, die online marketeers de mogelijkheid biedt om campagnes in verschillende zoekmachines te optimaliseren en te managen in één systeem, waardoor eindeloos individuele interfaces bewerken niet meer nodig is en vergelijken en analyseren in andere programma’s overbodig is.

IPG Mediabrands is een in Amerika aan de beurs genoteerde onderneming. IPG Mediabrands opereert wereldwijd en is gespecialiseerd in onder meer advertising, digital marketing, communicatie planning, media inkoop, PR en specialistische marketing.

De transactie werd vandaag aangekondigd via onder meer Emerce.