Windmolens

Amelink Advocaten begeleidt aandeelhouders Netsociety bij verkoop aan Aegis Media

Amelink Advocaten heeft de aandeelhouders van Netsociety bijgestaan bij de verkoop van alle aandelen aan Aegis Media Nederland.

Netsociety is in 2007 opgericht en startte als search engine marketing bureau. Deze dienst werd al snel uitgebreid met business intelligence, een eigen technologieteam en display & affiliate marketing. In 5 jaar tijd groeide het bedrijf uit tot een online mediabureau met meer dan 80 medewerkers, met vestigingen in Amsterdam en Brussel en meer dan 80 klanten in o.a. finance, travel en retail.

Aegis Media is een Brits beursgenoteerd communicatienetwerk met vestigingen in ruim 80 landen. Aegis Media is de moedermaatschappij van vijf media- en communicatiebureaus: de full-service mediabureaus Carat en Vizeum, de digitale bureaus iProspect en Isobar en out-of-home specialist Posterscope. In Nederland is Aegis Media tevens eigenaar van het full-service mediabureau Kobalt Media. Aegis Media Nederland is gevestigd in Amsterdam en heeft na de overname van Netsociety bijna 300 medewerkers in dienst.

De transactie werd op maandag 19 november 2012 aangekondigd via de website van Netsociety.

Maurice Pothof, managing director van Netsociety liet weten zeer tevreden te zijn over de samenwerking met en begeleiding door Amelink Advocaten.

“Een flexibele instelling, subtiel maar scherp in communicatie en altijd een duidelijk beeld bij de juridische gevolgen van iedere letter in het contract. Op een bijzonder professionele en prettige manier heeft Amelink Advocaten ons bijgestaan bij het juridische aspect van het samengaan met Aegis Media Nederland B.V. Wij kunnen Amelink Advocaten van harte aanbevelen.”