Windmolens

Amelink Advocaten adviseert management RailCube bij aantrekken meerderheidsinvestering door Main Capital

Amelink Advocaten heeft het management van RailCube bijgestaan bij het aantrekken van een meerderheidsinvestering door Main Capital Partners.

RailCube, opgericht in 2011, is een toonaangevende ERP-softwareleverancier voor de spoorwegmarkt. RailCube biedt een breed scala aan oplossingen voor spoorwegondernemingen binnen één applicatie, waaronder modules voor het managen van de operatie en veiligheid, personeel & HR, financiën en Business Intelligence.

Main Capital Partners is een toonaangevende software-investeerder in de Benelux, DACH, Scandinavië en Noord-Amerika. Main heeft 20 jaar ervaring in het versterken van software bedrijven en werkt nauw samen met de management teams in haar portfolio als een strategische partner, om duurzame groei en grotere uitmuntende software groepen te realiseren.

De samenwerking met Main is een belangrijke stap in de ontwikkeling van RailCube, dat zijn positie als dé ERP-partner voor spoorwegondernemingen verder wil versterken. Door te blijven focussen op innovatie en productontwikkeling zullen RailCube en Main gezamenlijk streven naar een verdere verbetering van het productaanbod voor een internationaal klantenbestand. De transactie werd onder meer via de website van Main Capital Partners aangekondigd.